TÜBİTAK 1511 Öncelikli Alanlar Ar-Ge Destek Programı Duyurusu

TÜBİTAK TEYDEB 1511 Programı Kapsamında Özel Sektöre Yönelik Şubat 2014 Çağrıları Açılmıştır!

Ön kayıt son başvuru tarihi: 9 Haziran 2014

TEYDEB  1511 – Öncelikli Alanlar Araştırma Teknoloji Geliştirme ve Yenilik Projeleri Destekleme Programı kapsamında; 2014 yılı için  Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Motor Teknolojileri, Biyomedikal Ekipmanlar ve Tanı Kitleri ve Referans Materyalleri alanlarında 11 adet çağrıya çıkılmıştır.

Çağrılar için ön kayıt son başvuru tarihi, 9 Haziran 2014 olarak belirlenmiştir. 1511 Programı özel sektöre yönelik olmasına rağmen çağrıya bağlı olarak, üniversitelerden ve/veya araştırma merkezlerinden alınacak teknik danışmanlıklar proje  değerlendirmesinde dikkate alınacak veya projenin önerilen bütçesinin bir kısmı oranında üniversite/kamu araştırma merkezi ve enstitüsü işbirliği içerecektir.

Çağrılar ile ilgili ayrıntılı bilgi için: Tıklayınız